Priser

PRISER

Priser hos Brogaards Bogføring

Tillid betyder alt, når man snakker om økonomi. Derfor går vi også ind for en transparent prissætning af vores ydelser. Læs om vores timepris og hvad man får for pengene herunder.

Bogføring - Timepris

425 kr.

/pr. time

Søren Schmidt-Nielsen
Søren Schmidt-Nielsen

Direktør, Skiltefabrikken.nu

“Da vi valgte Laila fra Brogaards Bogføring havde vi brug for en bogholder til den daglige bogføring. Efterhånden har det udviklet sig og vi får nu også hjælp til et gennemarbejdet og detaljeret budget og regnskab. Vi oplever et meget personligt og fortroligt forhold til Brogaards bogføring. Vi har stor gavn af Lailas arbejde. Vil klart anbefale hende!”

Niels Peter Jensen
Niels Peter Jensen

Indehaver, Skoventreprenør Frede Andersen A/S

Laila har siden okt. 2015 stået for bogholderiet med fakturering og løn, i mit firma, Skoventreprenør Frede Andersen A/S. Laila er meget venlig og imødekommende og altid klar til at hjælpe. Har stor indsigt med alt ang. computer, og finder altid en løsning. Har god ordenssans.

Bent Svarrer
Bent Svarrer

Ejer, Træpille Grossisten ApS

Jeg har haft Laila Brogaard (Brogaards Bogføring) som bogholder i firmaet nu i ca 5 år. Har kun noget positivt at sige om hende, tingene bliver ordnet og afleveret til tiden og har man et spørgsmål eller et akut opgave selv efter fyraften eller i weekenden så er hun altid klar med en løsning. Stor ros herfra.

Thomas Gerken
Thomas Gerken

Ejer, Ribe Mæglerne

Vi bruger Laila til al vores bogføring og lønninger mv., Laila har et godt samarbejde med alle i virksomheden samt min eksterne revisor, som hun samarbejder med i forbindelse med regnskabet. Vi kan alle anbefale Laila, som bogholder

Jens Karsten Jørgensen
Jens Karsten Jørgensen

Ejer, Ribe Foto Center

Laila har været min bogholder siden 1989 og har fulgt mig i alle årene med at lave mit bogholderi, løn samt andre administrative opgave. Hun er altid klar til at hjælpe, når det brænder på. Hun laver afstemninger, indberetninger til moms og løn samt klar til revisor til årsregnskab. Vi har et fortroligt og personligt forhold, hvor Laila altid er klar til at hjælpe. Om det så har noget med det administrative i privat anliggende, så er hun klar. Jeg kan varmt anbefale hende.

HØR HVAD KUNDERNE SIGER

Referencer

Få andres ord for sagen. Vi ved, at det aldrig er nemt at vælge en bogholder - derfor har vi samlet en række udsagn fra nogle af de kunder, vi har hjulpet gennem tiden. Så kan det være at valget bliver lidt nemmere. 

Brug for hjælp? Bestil en konsultation nu.

FAQ

Spørgsmål og svar

Har jeg brug for en revisor eller bogholder? Laver I løn? Og hvordan med hvidvaskning og GDPR? Der er enormt mange spørgsmål i forbindelse med virksomhedens økonomi - vi har samlet nogle af de mest stillede her.

Vi aftaler et møde, hvor vi gennemgår, hvad der er behov for.

Ferielukket

I uge 28-29 og 31

Vi er stadig at træffe på nedsat tid, men vi holder kontoret lukket i ovenstående uger.
Ring eller skriv på 71784768 hvis du vil I kontakt med os 😊